dagens drog,

lite gammal låt nu, men så jävla bra minnen av den!

The smell of you in every single dream I dream

äntligen helg igen!
helgen började med att jag efter skolan åkte in med matilda & lisa till stan, åt på China Palace sen drog vi till våran kära biljard vid halv sex. Spelade i drygt två och en halv timme, gööött!
Sen vid tjugo över åtta började vi dra oss tillbaka till vårat kära Torslanda, skulle egentligen hem och bara hämta grejer och sen hem till matilda. Men fega som jag och lisa var så orkade vi inte sätta oss på bussarna till Eriksberg vid halv elva så stack hem istället, SOCIALT!
Idag är det segling som gäller klockan två, tagga! Efter det har ja lyckats trippelboka så får se vad jag väljer, ska ha en sköööööööön lördagkväll iallafall.
nu ska jag dra tummen ur röven och laga mat för att inte bli hungrig när jag seglar, potatisbollar med antricote - ni gillar det!
hittade gammal bild från i somras, brun och LÅNGT blont hår... jag ska spara ut igen!

mikael elias teoretiska gymnasium teknik!

kom in på mitt förstaval på gymnasiet, yayayyaya!
elly är glad

your love is my drug,

Jag älskar dig andreas, förlåt för alla mina utbrott jag kan få på dig ibland, eller hur jag kan behandla dig när jag inte är på humör. Jag vet att vi har haft våra uppgångar och nedgångar och du ska veta att jag skäms över hur jag har behandlat dig under våra nedgångar och hur mycket jag har sårat dig. Men allt den skiten gjorde oss bara starkare som par även om du fick ta den stora smällen. Vad jag försöker säga är att jag kan inte leva utan dig, att du är bortrest från mig i en vecka är svårt nog, behöver dig för att överleva. Hoppas verkligen att det är vi föralltid, jag vet att vi bara vart tillsammans 9 månader men just nu känns det som föralltid. 
Så hoppas att du inte hatar mig för mycket under våra gräl vi har, även om jag säger helt fel saker och behandlar dig på helt fel sätt. Tack för att du står ut med mig och älskar mig mer än vad jag är värd.
Jag älskar dig Andreas Ljungbeck
- 9 månader i söndags, så nu är det bara att vänta in 10,11,12 och många fler månader!

sommar 10 - elly längtar!


you'll never know the girl behind the mask,

tänkte berätta lite om min helg, i fredags kom matilda hem till mig vid nio tiden så lanade vi vampire diaries-avsnitt hela kvällen.
sen på lördagen stanna matilda kvar och var allmänt cool med mig, sen sov sov hon här den natten med så på söndagen bestämde vi oss för att vi har ätit för mycket tjockt hela helgen så då stack vi ut och sprang sen så efter det ringde vi upp lisa så åkte vi hem till matilda med nyttig mat och nyttig efterrätt så myste vi med det och sällskapsspel och "svindlande höjder" (film).. haha pensionärer.
Sen så idag så åkte vi och tränade biljard inför sm den 8-9 maj. VI TAGGAR! sen så skulle ja träffat matilda och julia nu men de blir nog inte av, aja ha de bäst!
jag och matilda är snygga - och ni gillar det!

yeah we're going down,

nyvaken, kunde inte sova mer... kan det bli värre?
gick och la mig tidigt igår, somnade typ elva hahah, håller jag på och bli pensionär?
iallafall nu taggar jag dagen där jag ska
1. städa på mitt rum
2. duscha
3. gör i ordning mig
4. träffa matilda
Får se om jag hinner med detta, men de blir nog inte så svårt ;)
she'll kill me for this pic. haha!

RSS 2.0