counter strike!

ska köra cs-match med emanuel nu med en till mot ett annat lag, haha önska mig lycka till!

mikael elias teoretiska gymnasium,

nu är jag äntligen hemma, GUD vad jag hatar allt detta snöväder. kan inte allt bara ta slut?
kollade på statistiken på indranet nu för gymnasievalen och det finns 32platser på den linjen jag har sökt och 31 stycken har sökt den som första val och har tillräckligt med poäng sen har yttligare 33 den som andra val och 63st har den som annat val... tänk om jag inte kommer in?!
- så nu ska jag satsa allt på att höja mig och hålla kvar de mvg som jag redan har!

balklänning - ett föralltid jobbigt dilemma för tjejer,

Jag vet att jag är väldigt tidig men har redan börjat kolla runt efter balklänning, vill att den ska vara perfekt, snygg och inte överdriven. Vill inte vara föör uppklädd men samtidigt en väldigt snygg.
Är inne på topshop.com & nelly.com nästan varje dag för att hålla mig uppdaterad med det senaste som kommer in.
Samtidigt vet jag inte om jag vill köpa en klänning nu för då finns det risk att jag inte gillar den alls lika mycket i juni, hahha jobbigt dilemma jag har!
- gillar denna klänningen nu, men gör jag det om några månader med?

get fit or die trying,

tränade nyss så hårt att jag mår illa, härligt!
elly ska komma i den toppform hon en gång för längesen var ;)

All time low - break your little heart

rekommenderar denna låten starkt, jag älskar verkligen all time low och denna låter är absolut en av mina favoriter!






efterlyser fotografen till denna bild, jag saknar dig och vill träffa dig snart!


vampire diaries,

faaaaaaaaaaaaaaaaaaan episode 15 på vampire diaries kommer först den 25e mars, åååååh vill se nu!
sååå otroligt bäst, slår twilight med hästlängder!

woooooohoooo

taggar vampire diaries med smält choklad!
jag vet tjockt men det förtjänar jag för att jag tränat två dagar i rad och ska träna mer senare ;)
fick sluta tjugo i ett idag, gööött
jag & ellen österrike 09 - saknar!

bjuder på bilderna som är charmerande, jag vet

Innan träningen, taggad till tusen!
Efter träningen, otaggad till tusen!

baby i'm addicted by your love,

sitter här nu och pluggar på andra världskriget eftersom jag har prov på det imorgon, som tur var har jag lärt mig ganska mycket om det nu.
hade tänkt snart att träna lite, får se om de blir mage och armar idag eller om det blir spinning igen, är även lite sugen på yoga så kanske blir lite av allt?
aja nu måste ja slita mig från datan och fortsätta, pusshej
the reason i get up in the morning

twitter - ellyandersson

om ni är tillräckligt smarta så fattar ni det att jag heter ellyandersson @ twitter och vill att ni ska följa mig, haha tack i förhand!

elly, julia & lisa - bästa tjejerna!
elly & julia
hhahah klockren, inte för att den är så charmerande på mig men motivet!
lisa sötnos neger som nyss kommit hem från Mauritius.

den där elly, hon är sååå bra!

nu har elly nyss vart duktig och tränat spinning en timme!
med klassen så ska vi skriva "träningsdagbok" på funbeat.com och med det målet jag satte upp så behöver jag träna 1 timme fyra gånger i veckan så det är bara och köra på för mig, haha!


the midnight beast - tik tok & down parody

hahaha kan inte få nog av dessa grabbar, dessa är de två videos ja gillar mest men de har gjort ett tjugotal till.


dagens inköp,

Efter skolan idag så åkte jag med paulina och köpte denna goding,
lindex 199:-
skulle även testa denna (Lindex 299:-) men hade inte tillräckligt stora bröst för den, HAHA
hade tänkt matcha den med ett par svarta "gladiatormockakil"- klackar, svart långt kavaj och ett stort långt silvrigt halsband.
pusshej

hur ni hittar hemadress till ett ip-nummer

Fick nyss en kommentar som jag inte "gillade". Det var ingen elak eller så men så bestämde jag mig för att leta upp vem det var med ip-nummret och lättare sagt än gjort bara för att jag var lite nyfiken på hur man gör.
här är kommentaren, och om ni ser ip:n så kan man lätt gå in på http://www.ipnr.nu/ så får man fram vilken latitude och longitud personen bor på. När man vet det så går man in på http://itouchmap.com/latlong.html så skriver man i de longitud och latitud koordinaterna man fick så ser man på vilken adress personen går på och man ser i vilket hus men man ser inte numret på husen så då går man in på http://eniro.se och skriver in gatuadressen man fick. När man har gjort det kollar man på kartan och ser då på vilket nummer denna person bor. Och efter det så är det lätt att hitta VEM det är som bor där genom att skriva i gatuadressen igen tillsammans med husnumret så får man fram precis vilka det är som bor i huset, vilket hemnummer, mobilnummer och allt de har.
Så du som har skrivit kommentaren kan jag säga att jag vet vad du heter, var du bor och vad dina föräldrar jobbar med. Tänk på det alla ni innan ni kommenterar elakt ;)

jag e sååååååå cool

blev inte ensam hela kvällen igår, andreas kom hit vid niotiden så myste vi med film hela kvällen. Och idag har inte han kunnat ta sig hem pga av snöstormen så har han här inatt med :)
kom på det med idag att jag inte sovit ensam en enda natt på hela lovet, eller ah sen förra fredagen. För mellan lördag-söndag sov jag hos andreas, sen på söndag-måndag så sov andreas här och sen på måndag-tisdag sov jag hos matilda, och sen på tisdag-onsdag sov andreas här, och sen på onsdag-torsdag sov jag hos andreas och sen på torsdag-fredag sov matilda här och igår på fredag-lördag sov andreas här och idag sover andreas här igen.
haha någon gillar inte att vara ensam?


andreas älskling

vampire diaries,

Nu är jag ensam igen efter att ha kollat på vampire diaries avsnitt hela dagen med matilda, hehe.
vi vaknade upp vid två och ända sedan dess har vi suttit och kollat, igår träffade vi även jesper & emanuel så åkte vi hem till mig och kollade på disturbia sen sov matilda här.
nu ska jag iallafall göra mig iordning och försöka komma på något att göra idag
puss



bjuder på två bilder från gårdagen,

out,

ska träffa matilda och sen kanske åka ner till hjuvik för att träffa jesper och emanuel, ha det bra
puss

pleeeease,

är jättenyfiken på att veta vilka det är som läser min blogg, har ungefär 25-30 unika läsare per dag så hade vart kul och veta vilka det är. Så när ni ser detta inlägget så ska ni bara kommentera era namn, spelar ingen roll om vi är ovänner, hatar varann, bästa kompisar eller gamla ex. Vill bara veta (a)
det var allt för mig, over & out!
andreas & jag

what a wonderful world,

det blev inte att träffa matilda igår, istället så körde mamma hem mig och andreas till han och sedan sov jag där, sen  idag så skulle andreas gymma så jag åkte hem vid ett tiden och nu vet ja inte vad jag ska göra, hade pratat med matilda om att göra något idag men får se hur det blir med de för har inte hunnit få tag på henne än.
nu ska jag iallafall plugga lite på SO & idrottsprovet vi har nästa vecka, gilla inte.



bild från stockholm när jag var där på jullovet.

från v; Morfars fru (?), jag, morfar och emil



charmerande syskonbild på något café i gamlestan med alldeles för många minusgrader ute.

musiktips!,

haha älskar låten! Basshunter - Every morning

Andreas är bäst

Andreas är grrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyymmmmmmmmmm. BÄST E HAN SÅÅ NI VET
/ Andreas Kungen Ljungbeck

tjaaaaaaaaaaa

Har inte hunnit uppdatera här på ett tag, hehe

alla hjärtans dag firades iallafall med tända ljus och mys med andreas sen så i måndags så vaknade jag upp med andreas gjorde i ordning mig och sen åkte och träffade matilda.  Trevlig kväll vi hade haha!
sen så åkte vi hem till henne så sov jag där och tisdagen så låg vi hela dagen och kollade på film sen kom mamma och hämtade mig så plockade vi upp andreas så sov han här i natt, älskar dig!
sen nu idag så ska andreas iväg och gymma och jag ska nog träffa matilda, får se :)
hett matilda!

ta det med en nypa salt, skratta åt det



- otroligt seriös idrottslektion med matilda, julia & lisa

Hemma hos andreas,

Sitter hemma hos Andreas nu, åkte hit igår kväll så sov jag här. Men ska åka hem snart för han ska ha hit släkten så kommer han till mig sen för allahjärtansdag. hihi, jag älskar dig andreas!


Starting all over,

Har bestämt mig för att ha min blogg som en slags öppen dagbok, kommer skriva vad ja gjort under dagen och vad jag känner. Har den inte för att få läsare eller så utan för mina vänner och så.
Äntliigen lov iallafall, detta fira jag igår med att vara med och jobba på ett disco för sjuåringar, SJUKT jobbigt. Sen när det var slut så mötte jag upp Matilda och Julia, så köpte vi lite gott sen var det meningen att vi skulle åka hem till Matilda i Eriksberg men så började jag bråka med mamma så hon kom och hämta mig och Julia vid halv elva ungefär, så lite failkväll.
Idag har ja ingen aning om vad jag ska göra, har hunnit med att städa på mitt rum och fylla på mobilen med musik och ingenting annat. Hade nog tänkt att träna lite sen träffa någon.  Sen har jag bestämt mig att börja använda kameran mycket mer, vill ha lite mer bilder nu från våran sista termin i nian!
Jag och Matilda för några veckor sen. bild tagen från Julias blogg.

almost there,

Föööör längesen ja uppdaterade här, har haft väldigt mycket som har hänt de senaste veckorna så inte orkat helt enkelt.
iallafall så firade jag 7 månader med min Andreas igår, även om vi hade en paus på tio dagar? så skiter vi i det och allt annat dåligt som har hänt.
Jag var tyvärr sjuk, eller ah har varit det hela veckan så han kom hit och var med mig och kollade på tv. Så det blir att "fira" mer på söndag då ja hoppas vara frisk. Så ska komma på en bra romantisk överraskning till han för att kompensera att ja var sjuk.
Jag, pappa & Emil, såååå himla charmerande!

RSS 2.0