now that we're done, i'm so sorry

Ibland när jag är ensam så saknar jag dig, saknar det vi hade. Det går inte en dag utan att jag tänker på de minnena vi skapa, vilka sjuka saker vi har gjort och hur otroligt trygga vi kände oss med varann.

Men även om jag saknar de vi har gjort så hoppas jag att ja gjorde rätt, att jag stod på mig själv och berättade sanningen. För i själva verket så förtjänade jag dig aldrig, du var allt man ska vara när jag var personen som var värd att trampa på.
Jag ska gå vidare och jag ska förändra mig inte bara för din skull utan personer i min närhets skull, vill inte göra samma fel igen, vill inte såra någon så djupt igen.

Jag antar att jag bara ville säga förlåt för de sorger ja har förorsakat dig och hur mycket jag skäms över hur jag har betett mig och agerat. Jag vill även tacka dig för de underbara nästan tio månader du gav mig och hur lycklig du gjorde mig varje dag även om jag inte alltid visade det.

Förlåt, jag vet att du inte tror mig när jag säger det. Och visst jag hade inte trott på mig heller, men jag är verkligen ledsen för hur allt blev och slutade.

Andreas Ljungbeck & Elly Andersson
4 juli 2009  -  29 april 2010


You known I lied but you kept on trust me
And you believed in me with so much hope
But I'm the one that let you down,


RSS 2.0